Ervaringen

''De workshop over klantrelaties bij Maiken (Pacha Media & Consultancy) heeft mijn klantbeleving gedraaid en verdiept. Een unieke ervaring die ik anderen ook graag zou gunnen.''

 

Koert Jansen, oprichter-eigenaar Incluvest


"Vanuit bewonersbedrijf Kruiskamp Onderneemt werk ik met Maiken samen aan het verstevigen van de gezamenlijkheid en het ondernemerschap van de vrijwilligers. We zoeken naar manieren voor het echt delen van eigenaarschap van Kruiskamp Onderneemt onder elkaar als vrijwilligers. Zij hebben zeer verschillende nationaliteiten en persoonlijke achtergronden. Maiken is in staat om met haar sensitiviteit en kundigheid op het gebied van Deep Democracy een sfeer te creëren waar mensen ondanks schroom en angst echt de vrijheid voelen om uit te spreken wat ze te zeggen/brengen hebben. Hierdoor ontstaan echte en relevante gesprekken en groeit het besef dat ze meedoen en belangrijk zijn! Precies waar we naar op zoek waren. Erg bijzonder."

 

Jeroen Fikkers, bestuurslid bij Kruiskamp Onderneemt


"Maiken Larsen is in staat om met empathie, kennis van zaken en inzicht in markt en samenleving communicatie te realiseren die alle betrokkenen in de onderneming blij maakt en de doelgroep in het hart raakt."

 

Hugo Schonbeck, directeur GPX Energiebank


"Ik heb met Maiken veel processen rondom overtuigingen en opstellingen gedaan .

Zij komt snel tot de kern. Goed inzicht, doeltreffend en betrouwbaar. 

Is een goede coach en zeker aan te raden, zowel voor groepen als één op één.

Mijn vertrouwen heeft ze!"

 

Marianne Strik, familieopsteller