Over Maiken

In de loop van de jaren heb ik veel kanten van het communicatievak gezien. Ik heb een analytische blik en een aardige dosis creativiteit. Ik vind het leuk om mensen te prikkelen en zo processen te versnellen en duidelijkheid te scheppen. Het laatste zorgt ervoor dat mensen en processen makkelijker in beweging komen en mensen zich met elkaar kunnen verbinden. Zelfs als de tegenstelling eerst groter lijkt te worden.

 

Naast studies Internationale Betrekkingen (MA) en Journalistiek (post-hbo) heb ik allerlei cursussen en trainingen gevolgd en allerlei technieken en werkvormen geleerd. Het waren de laatste 25 jaar altijd technieken die iets met communicatie van doen hadden. Het heeft de basis gelegd dat ik graag werk aan media in verschillende vormen, maar ook aan communicatie tussen mensen direct en zelfs de 'innerlijke communicatie'waar we weinig bewust van zijn meestal, maar die grote invloed op ons heeft.

 

Ik heb een breed perspectief en een grote drive. Mijn bedrijf is een uitvloeisel hiervan: ik wil samenwerken met mensen die net als ik ervoor willen zorgen dat de aarde een leuke plek blijft voor onze nakomelingen. Een vruchtbare plek. Om ervoor te zorgen dat dit nog kan is helaas nog heel veel werk voor nodig. Ik zoek graag naar effectieve aanpakken die ook nog leuk zijn, daar wil ik bijdragen. 

 

 

Naast mijn werk ben ik vooral moeder, natuurmens en creatieveling...