Over Maiken

In de loop van de jaren heb ik veel kanten van het communicatievak gezien. Ik heb een analytische blik en een dosis creativiteit. Ik vind het leuk om mensen te prikkelen en zo processen te versnellen en duidelijkheid te scheppen. Het laatste zorgt ervoor dat mensen en processen makkelijker in beweging komen en mensen zich met elkaar kunnen verbinden. Zelfs als het eerst tegenstelling groter lijkt te worden.

 

Ik heb allerlei studies gedaan, trainingen gevolgd en allerlei technieken en werkvormen geleerd. Het waren de laatste 25 jaar altijd technieken die iets met communicatie van doen hadden. Het heeft de basis gelegd dat ik graag werk aan media in verschillende vormen, maar ook aan communicatie tussen mensen direct. Ik heb een breed perspectief, vanuit een grote drive. Mijn bedrijf is een uitvloeisel hiervan: ik wil samenwerken met mensen die net als ik ervoor willen zorgen dat de aarde een leuke plek blijft voor onze nakomelingen. Een vruchtbare plek. Om ervoor te zorgen dat dit nog kan is helaas nog heel veel werk voor nodig, daar zijn zelfs regeringsleiders het in Parijs het over eens geworden en berichten in het nieuws blijven alarmerend. Wat effectieve aanpak concreet betekent (ook lokaal) en wat het ook leuk maakt, daar wil ik in bijdragen. 

 

 

Veel ervaring heb ik in het traditionele communicatievak. Ik heb veel geschreven en geredigeerd, items voor op tv voorbereid en zelf filmpjes gemaakt. Zie hier wat voorbeelden van mijn werk. 

 

Ik heb Internationale Betrekkingen (MA) en Journalistiek (post-hbo) gestudeerd. Naast mijn werk ben ik vooral moeder, natuurmens en creatieveling...